Bestel uw Discover Bruges voordeelkaarten 2014!

Alle collega’s ontvingen reeds het bestelformulier voor de nieuwe editie Discoverbruges voordeelkaarten 2014. Deze bon werd u half december per post toegestuurd, samen met het overschrijvingsformulier voor uw lidgeld 2014.

Ondertussen stroomden er al heel wat bestellingen binnen van collega’s die de bon reeds  terugbezorgden.

Wie het bestelformulier nog niet had doorgestuurd vragen wij dit alsnog te toen en asap terug te bezorgen  via secretariaat@hotels-brugge.org . Vergeet ook niet uw persoonlijk logo (hoge resolutie) door te sturen! Zoals u weet (of misschien niet wist?) wordt uw logo volledig gratis gedrukt…. Zo geeft u nog een “personal touch” aan de voordeelkaart! En wie 2 vliegen in 1 klap wil slaan: voor een luttele bijdrage van 70 Euro kunt u de kaart laten “stansen”dwz. via 2 insnijdingen kan deze kaart dan tegelijk ook dienen als “sleutelkaart”.

Informeer uw gasten ! Wij communiceerden dit al eerder, maar willen u er nogmaals op attent maken dat de bootjes op de Reien geen korting meer toekennen vanaf januari ’14, en ze als attractie van de Discoverbrugeskaart aldus geschrapt worden. Niettemin genieten uw gasten nog verdere mooie kortingen bij de andere diverse attracties in Brugge en omstreken, alsook tijdelijke evenementen nemen hieraan deel zoals het ijs –en sneeuwsculpturen festival….

De populaire voordeelkaart is sinds jaren een vaste waarde voor zowat elk hotel! Maar opgelet: de kaart is een exclusief voordeel van het lidmaatschap bij Hotels Regio Brugge vzw…. alle hoteliers die lid zijn/worden in 2014, het lidgeld tijdig betalen en het bestelformulier terugfaxen vóór de opgegeven datum zullen de gloednieuwe Discover Bruges kaart in maart 2014 mogen ontvangen.

U vindt uw bestelformulier niet meer terug? Download hier de bestelbon voor uw nieuwe oplage Disoverbrugeskaarten 2014: Discoverbrugeskaart- bestelbon 2014

DB beeld - DB kaart specimen 1Categorieën:Documenten, Voordeelkaart

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: