Culinaire teambuilding met Brugse hoteliers

De jaarlijkse Zomerhappening – editie 2014 – van Hotels Regio Brugge vzw van  7 september ll., was een absolute voltreffer… Zoals eerder aangekondigd waren alle aanwezigen actief betrokken in het evenement. Met een aangenaam nazomerweertje en de leuke verwelkoming van de professionele Chefs, was de toon al meteen gezet bij de deelnemers. De nodige kookattributen en verdeling van taken bij de kookgroepjes zorgden voor een complete teambuildingsfeer tussen de hoteliers alsook de aanwezige partners van Hotels Regio Brugge. Natuurlijk werd er voldoende vocht voorzien voor de dorstige bezige bijen. De hobbychefs van de dag mochten, per uitzondering in de regels van de keuken, toch wel wat alcohol nuttigen tijdens hun culinaire activiteiten! Een smakelijke Brugse Zot of lekker wijntje tussendoor ging er altijd wel in…  Vanzelfsprekend werden alle zelfbereide gerechten nadien door alle teams met smaak verorberd en werd er gezellig nagepraat.

Nog een bijzondere dank aan Traiteur Cardinal, Event Mosaic, Timewind, Martin’s Brugge, Brugse Zot en WineTime voor hun medewerking aan dit evenement!

Hieronder enkele enthousiaste reacties en sfeerbeelden:

“Hierbij wil ik iedereen bedanken die ingestaan heeft tot het welslagen van deze schitterende avond. Het was helemaal af! De BBQ was er één om U tegen te zeggen.  Een kwaliteit van BBQ dat ik a lang niet meer gehad heb. Misschien omdat alles zelf klaargemaakt was… “

“Hartelijk dank voor de geslaagde avond gisteren ! We vonden het echt uitstekend georganiseerd en de sfeer was op en top !”

fotocollage Hotels Regio Brugge Zomerhappening2014

 Categorieën:Archief, Events

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: