Nieuwe GM in Historium Brugge

Historium BruggeDe belevingsattractie Historium op de Markt van Brugge heeft een nieuwe General Manager. De 34-jarige Kristof Van Vaerenbergh uit Mechelen is al veertien jaar actief in de toeristische sector. Hij neemt de dagelijkse leiding over van Hans Vandamme, die wel voorzitter blijft en de toekomst van het Historium mee bepaalt.

“Historium moet uitgroeien tot een referentie in Europa. Wat ik er tot nu van gezien heb, heeft me al overtuigd”, zegt hij. Eerder was Van Vaerenbergh actief bij Thomas Cook Service en Disneyland Resort Parijs. Historium is een initiatief van de families Claeys, De Nolf en Vandamme. Joris Claeys zal, als vertegenwoordiger van zijn familie, voortaan covoorzitter zijn. Deze maand kan je in het Historium overigens terecht voor een week lang Halloween van 25 oktober tot 2 november. Je maakt er kennis met de duistere kant van Brugge tijdens de middeleeuwen. Op 31 oktober is er de hele dag wat te doen met knutselworkshops, schminksessies en een show met magiër Ramza.

Bron: Het Laatste Nieuws dd. 17.10.2014

Historium Manager Kristof Van Vaerenbergh

Sophie Bonnewijn Marketing-Sales Executive en Kristof Van Vaerenbergh GM Historium Brugge (foto Benny Proot)Categorieën:Partners

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: