Promocampagne TOWV moet meer Spanjaarden naar Brugge, Oostende en Gent krijgen

Het Laatste Nieuws/Oostkust – 04 Feb. 2015

download

In Spanje start begin april een promotiecampagne naar aanleiding van de nieuwe rechtstreekse vliegverbinding tussen Barcelona en Oostende van Jetairfly.

Met de campagne wil de vzw Toeristische Ontsluiting West-Vlaanderen individuele Spaanse reizigers inspireren om een citytrip te plannen naar Oostende, Brugge of Gent. De vzw werd destijds opgericht om onder meer Ryanair aan te trekken naar Oostende, maar dat is toen niet gelukt.

De vzw wordt nu nieuw leven ingeblazen. “Er is een vergunning lopende om in de regio van Barcelona mensen warm te maken om hierheen te komen. We willen zo de lijn naar Barcelona extra benutten. Er zullen heel wat mensen van hier naar daar trekken, maar we willen ook de omgekeerde beweging maken”, vertelt gedeputeerde Franky De Block. De provincie West-Vlaanderen, Brugge, Oostende, Gent, Hotels Brugge, Horeca Middenkust en Toerisme Vlaanderen betalen mee voor de promotie. Er is een budget van 180.000 euro vrijgemaakt, waarvan 75.000 euro van de provincie komt. (LBB)Categorieën:Archief, Bereikbaarheid, Diverse, Economie

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: