De Brugse hotelvereniging vierde dit weekend haar 20-jarig bestaan

Hotels Regio Brugge vzw heeft zondag op haar jaarlijkse nieuwsjaarsdiner “Get Together” haar 20-jarig bestaan gevierd in het congrescentrum Oud Sint-Jan.
De ruim 170 genodigde hoteliers en stakeholders kregen van aftredend voorzitter Thierry Lemahieu te horen welke grote verwezenlijkingen er al die jaren achter de schermen gebeurd waren.
Bijvoorbeeld was de vereniging de vragende partij naar een toerismemanager, een Kerstmarkt en de rechtstreekse treinverbinding met de luchthaven.

Ook Burgemeester Dirk De fauw dankte Thierry voor zijn constructieve 20 jaar in het bestuur. Hij verwees in z’n speech naar het nieuwe beleidsplan toerisme en het evenwicht tussen bewoner en bezoeker door enkele opvallende quote’s te gebruiken uit het boek “GRAND HOTEL EUROPA” van Ilja Leonard Pfeijffer.
Tien Brugse toprestaurants zorgden met hun culinaire creaties onder de coördinatie van Chris Muylle (Traiteur Cardinal) voor een uitstekende sfeer: Christophe, Cocquus, De Mangerie, Goesepitte 43, La Boulette, Patrick Devos, Bistro Rombaux, Tanuki, Tom’s Diner, Zuid 55.

bron : Het nieuws van West VlaanderenCategorieën:Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: