Onze nieuwe Partners : Wesound en Dekeyser Milieu

Wesound, expert in geluid en licht voor de horeca  

Al 20 jaar is Wesound uit Knokke de referentie voor tv, video, multimedia, hifi, elektronica en verlichting. Bij ons vindt u de nieuwste televisietoestellen, de modernste multimediaoplossingen en meest geavanceerde audiosystemen die de markt te bieden heeft. Dankzij onze persoonlijke begeleiding maken we voor u het verschil: wij gaan steeds op zoek naar een product afgestemd op uw noden en wensen, bieden service 24 op 24 en gaan prat op een grondige productkennis.

Op zoek naar een moderne, professionele multimediaoplossing op maat van uw hotel, restaurant of bar? Ontdek wat wij u kunnen bieden op www.wesound.be of kom langs in onze winkel in de Elizabetlaan 116, 8300 Knokke-Heist.

Dekeyser Milieu, partner in ruim -en ontstoppingsdienst en containerverhuur

De firma Dekeyser heeft vestigingen in Brugge, Ieper, Kortrijk, Menen, Roeselare en Ninove en biedt naast de ruim- en ontstoppingsdienst ook containers voor verhuur aan. Bovendien werkt Dekeyser ook in opdracht van gemeenten en intercommunales, onder andere voor huis-aan-huis vuilnisophaling en het reinigen van straatkolken. Dat een bedrijf met een dergelijke omvang en maatschappelijke impact al sinds de oprichting in 1954 in handen is van dezelfde familie, is uiteraard een uitzonderlijke gebeurtenis.

Niels, Karel en Wouter Dekeyser Dekeyser Milieu nv
Zandstraat 450
8200 Brugge

https://www.dekeysermilieu.be

 Categorieën:Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: