Lid worden

Waarom lid worden van Hotels Regio Brugge?

Met meer dan 90 hotels als lid – zowel zelfstandige hoteluitbaters als ketenhotels – is HRB de meest complete beroepsorganisatie van de Vlaamse hotelverenigingen.  HRB verenigt hoteliers en geeft u een stem. Via allerhande evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van de hotellerie versterken.  De werking van HRB valt samen te vatten in 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening.

  1. Lobbying:
    HRB zet uw belangen voorop. Door te luisteren naar uw noden en door de socio-politieke situatie in en rond Brugge en Vlaanderen scherp in het oog te houden, kunnen we met concrete voorstellen naar de beleidsmakers gaan. Door u aan te sluiten, nemen we ook uw bekommernissen mee en kunnen we nog sterker de belangen van de hotellerie behartigen.
  2. Netwerking:
    HRB is een beroepsvereniging met als focus B2C.  Ons ledenbestand is een weerspiegeling van het economisch hotellandschap in Brugge en regio.  Zowel kleine en middelgrote hotels als de grote ketenhotels zijn lid.  Samen is ruim 4/5 van de hotels aangesloten bij onze organisatie.  U wil hen ontmoeten?  Kom naar één van de HRB-evenementen en stuur vandaag nog uw vraag tot uitnodiging.
  3. Dienstverlening:
    HRB blinkt uit in dienstverlening naar zijn leden toe.  HRB biedt opleidingen, vormingen, infosessies, enz…  U vindt ons zowel via het internet als via ons secretariaat.  Ons doel is hiermee om uw excellentie in het uitbaten van uw hotel te bevorderen.

Daarnaast houdt HRB u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de hotellerie.  Met onze posts, nieuwsbrieven, websites en social media-kanalen kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit van de hotellerie. In uw regio.

Wie kan lid worden?

Alle hoteluitbaters kunnen lid worden van HRB.  Zowel zelfstandigige hoteluitbaters als ketenhotels. Lidmaatschap is altijd organisatiegebonden en niet persoonlijk. HRB stelt dus haar diensten ter beschikking van alle medewerkers van het aangesloten hotel.

Interesse in lidmaatschap of samenwerking met HRB?

Neem contact op met:
Paul Asselman (Hotel Fevery) – Secretaris
Hotels regio Brugge vzw

Als lid van HRB betaalt u een solidaire bijdrage.  Dat betekent dat uw lidgeld proportioneel wordt berekend, op maat van het hotel en werkgelegenheid van uw hotel.  Indien u lid wenst te worden bezorgen wij u graag de lidmaatschapsvoorwaarden.

Graag alle velden aanvullen en klik op “Verstuur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: