Partners

Onze Partnerships

De werking van Hotels Regio Brugge vzw wordt mogelijk gemaakt dankzij de lidgelden van haar leden/hotels. Daarnaast bestaat een groot deel van het budget uit medefinanciering door  sponsoring van onze Toeristische Partners en door ‘Gold-, Silver- of Bronze-‘ partnerships met Aanbevolen Partners. Onze partners zijn toeleveranciers die van nut zijn voor de hotellerie en kunnen onze leden speciale voorwaarden en/of acties aanbieden.

Hotels Regio Brugge is een beroepsvereniging die de belangen van de hotels in regio Brugge verdedigt en instaat voor de verdere professionalisering van de sector. Als neutrale organisatie kunnen wij dus niet optreden als ‘aankoopgroepering’ en dus ook geen leden verplichten tot aankopen bij bepaalde toeleveranciers.

Niettemin sensibiliseren we onze leden/hoteliers om bij hun aankopen of offerte-aanvragen ook  rekening te houden met onze huidige Aanbevolen Partners en maken we hen zoveel mogelijk attent op de belangrijke bijdrage die deze partnerships leveren om de continuïteit van onze werking verder te garanderen.

De contactgegevens van onze Partners 2020 vindt u in de rubriek Gold-Silver-Bronze Partners en onder Toeristische Partners of klik op de logo’s rechts op deze pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: